Ga naar hoofdinhoud
Stap gratis over naar Scheers Groep. Het is eenvoudiger dan u denkt.
Gratis overstapservice

Overstappen naar Scheers Groep Adviseurs en Accountants biedt meerdere voordelen. We zijn zelf actieve ondernemers die zich goed kunnen verplaatsen in uw situatie. Bovendien zijn onze accountants en belastingadviseurs lid van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants) of het RB (Register Belastingadviseurs). Dat biedt de zekerheid dat degene die tegenover u aan tafel zit, altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van accountancy en belastingadvies.

Tenslotte voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid, daar draait het voor ons om. Bij Scheers Groep krijgt u de kennis en ervaring van een grote organisatie, maar wel met de pro-actieve houding van een mede-ondernemer. Èn de dynamiek van een jonge en vernieuwende onderneming, maar met de vaste waarden van een stabiel familiebedrijf.

Het kan zijn dat u opziet tegen verandering omdat u de gevolgen van overstappen niet helemaal overziet. Overstappen is echter eenvoudiger dan u denkt! Wij regelen dat namelijk voor u en wel helemaal gratis. Dat gaat als volgt in zijn werk:
- Wij bieden u een gratis eerste gesprek met een ervaren relatiebeheerder aan. Tijdens dat gesprek kunt u alle zaken die voor u van belang zijn bespreken. De relatiebeheerder die vanaf dat moment uw vaste aanspreekpunt is, zorgt dat u passende antwoorden krijgt.
- U zegt zelf de samenwerking met uw huidige accountant of administratiekantoor op.
- Vervolgens nemen wij contact op met uw huidige accountant of administratiekantoor en vragen de benodigde stukken en specificaties op.

Uw huidige accountant of administratiekantoor is verplicht aan de overstap mee te werken. De kosten zijn voor onze rekening.

Wij verzorgen ook direct al uw aangiften en indien van toepassing, de loonadministratie.Wilt u meer informatie of wilt u dat we de overstap direct in gang zetten, vul dan onderstaand contactformulier in en stuur dit naar ons op. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij gebruiken deze gegevens om u te contacteren. U dient Scheers Groep toestemming te geven om contact met u op te nemen