Ga naar hoofdinhoud
Pensioen
Pensioen

U bent op zoek naar een pensioenadviesbureau? Dan heeft u al een belangrijke stap gezet. Want pensioenen zijn complexe materie.

Pensioenadvies voor de juiste keuzes voor later

Toch is het een onderwerp waar elke ondernemer goed naar moet kijken. Niet op de laatste plaats omdat er veel geld gemoeid is met uw eigen pensioenregeling of die van uw personeel. Door de juiste keuzes te maken kunt u geld besparen en onnodige risico's voorkomen. Welke keuzes dat zijn? Daarover kan onze pensioenadviseur u uitgebreid informeren en adviseren.

De pensioenadviseur voor ondernemers

Ondernemen is natuurlijk niet alleen werk. Voor veel ondernemers is het een passie. En toch komt er een moment dat het tijd is om te stoppen. Hoeveel heeft u dan per maand nodig om uw levenstandaard op peil te houden? Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat een pensioengat ontstaat. Belangrijk is wel om niet zomaar een keuze te maken maar goed pensioenadvies in te winnen bij een deskundige pensioenadviseur.

Oudedagsvoorziening op maat

90 procent van de werknemers in loondienst bouwt via zijn werkgever pensioen op. Als ondernemer bent u daar natuurlijk zelf voor verantwoordelijk. Met het inwinnen van goed pensioenadvies bij een pensioenadviesbureau kunt u dan ook het beste op tijd beginnen. Want de manier waarop u uw pensioen vormgeeft, kan grote gevolgen hebben voor de risico's en het uiteindelijke resultaat. En dus voor wat u straks na uw pensionering te besteden heeft. Scheers Groep geeft professioneel en onafhankelijk pensioenadvies op maat. Dat doen we op basis van uw persoonlijke en zakelijke situatie.

Pensioenadvies voor werkgevers

En het pensioen van uw werknemers? Ook daarvoor is gespecialiseerde kennis van een pensioenadviesbureau geen overbodige luxe. Wilt u een pensioenregeling gaan aanbieden aan uw medewerkers? Of heeft u al een pensioenregeling maar wilt u die wijzingen? De pensioenadviseur van Scheers Groep brengt graag met u de gevolgen in kaart, zodat u een goede afweging kunt maken van kosten en zekerheid.

Eric Frenken

Meer informatie over het pensioen?

Vraag het aan onze adviseur

Neem nu contact op