Ga naar hoofdinhoud
Juridisch advies
Juridisch advies

Met juridisch advies van Scheers Groep, beschikt u altijd over actuele kennis omtrent kwesties als reorganisatie, bedrijfsopvolging, vennootschapsrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheden, mededinging en overdracht.

Zeker van uw zaak met juridisch advies

Maar ook in de dagelijkse bedrijfsvoering zorgt het juridisch adviesbureau van Scheers Groep dat u zeker van uw zaak bent, als het gaat om het voldoen aan wetten en regels. Zo houdt u de juridische risico's van het ondernemerschap in de hand. In onze advisering beperken wij ons niet tot het benoemen van alternatieven. Wij geven ook gefundeerd aan welke keuze wij in uw geval zouden maken.

Juridisch adviesbureau neemt zorgen uit handen

Als ondernemer wilt u zich bezig houden met ondernemen, en zo min mogelijk met de rompslomp daaromheen. Maar onvermijdelijk komen er bij het ondernemerschap juridische kwesties kijken. Het juridisch adviesbureau van Scheers Groep staat u niet alleen terzijde met advies, maar wij nemen ook de zorgen uit handen voor een goede juridische onderbouwing van uw hele bedrijfsvoering. Van het opstellen of controleren van algemene voorwaarden en arbeidsovereenkomsten tot juridische ondersteuning bij conflicten. Zo bent u als ondernemer zeker van uw zaak.

Kantongerechtprocedures

Met goed juridisch advies kunnen geschillen meestal worden voorkomen. Maar botsende belangen zijn niet altijd uit te sluiten. Een klant die niet betaalt, een leverancier die niet volgens afspraak levert, een vergunning die wordt geweigerd of een conflict met een werknemer. Het zijn situaties waarin u er soms onderling niet meer uitkomt. Kiest u Scheers Groep als juridisch adviesbureau? Dan voeren wij met dezelfde deskundigheid ook een kantongerechtprocedure voor u. Is ook dat niet meer voldoende? Wij kennen de weg en helpen we u graag verder. Bijvoorbeeld naar een goede advocaat.

Onze juristen

Onze juristen zijn inhoudelijk gespecialiseerd in rechtsgebieden waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Ze zijn toegerust om u doeltreffend bij te staan bij alle hedendaagse ondernemersvraagstukken. Met helder juridisch advies, passend bij uw onderneming.

Onze juristen zijn deskundig op onder meer de volgende rechtsgebieden:

  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht
  • Arbeidsrecht
  • Bedrijfshuurrecht
  • Financieel recht.