Ga naar hoofdinhoud
Geschillen oplossen is goed.
Ze voorkomen nog beter.
Juridische diensten

Wet- en regelgeving verandert onophoudelijk. Voor u als ondernemer is het daardoor welhaast ondoenlijk op de hoogte te blijven van de meest recente stand van zaken op juridisch gebied. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen en up-to-date houden van arbeidscontracten, overeenkomsten met leveranciers en leveringsvoorwaarden. Maar ook aan het huur- of koopcontract van uw kantoor of bedrijfsgebouwen en uw wettelijke aansprakelijkheden. Zonder deskundige juridische hulp worden de risico's al snel onoverzichtelijk.

Juridische hulp voor ondernemers

Met juridische dienstverlening ondersteunt Scheers Groep ondernemers bij het beperken van hun risico's. Een team van specialisten is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (internationale) regelgeving en adviseert u graag met een breed scala aan juridische hulp. Bij Scheers Groep heeft u één aanspreekpunt en één adviseur die zich volledig verdiept in de juridische aspecten van uw bedrijfsvoering. Hij of zij weet zich daarbij gesteund door de expertise van collega’s en een uitgebreid netwerk van specialisten. Zo kan ons advies snel en precies op maat op tafel worden gelegd.

Onze juristen staan onder alle omstandigheden voor u klaar

Juridisch advies – op basis van deskundigheid en jarenlange ervaring – kan bepalend zijn voor het succes van uw onderneming. Onze juridische dienstverlening kenmerkt zich dan ook door helderheid en de praktische toepasbaarheid van onze adviezen. De continuïteit van uw bedrijfsvoering en uw primaire ondernemersdoelstelling staan te allen tijde voorop. Ook in het geval van conflictsituaties, gerechtelijke procedures en onderhandelingen staan de juridische specialisten van Scheers Groep voor u klaar.

De juridische dienstverlening van Scheers Groep richt zich onder meer op:

  • Juridische hulp bij het opstellen en controleren van contracten en correspondentie
  • Advisering op het gebied van ondernemings- en arbeidsrecht
  • Advisering op het gebied van omgevings- en bestuursrecht
  • Advisering op het gebied van vastgoed- en huurrecht

Neem contact op met onze adviseur

Eric Frenken

mr. Eric Frencken MPF