Ga naar hoofdinhoud
Salarisadministratie
Salarisadministratie

Natuurlijk laat u graag zien dat u uw medewerkers waardeert. Maar de salarissen vormen ook een substantieel deel van uw bedrijfskosten.

Alle zorgen over salarisadministratie uit handen

Zowel grote als kleine organisaties uit Limburg (en daarbuiten) kiezen er daarom voor om hun salarisadministratie bij Scheers Groep onder te brengen. Dat maakt de kosten beheersbaar en zorgt voor optimale efficiency en zorgvuldigheid. Of u nu 2 medewerkers heeft of 200.

Grip op de salariskosten

Loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes, jaaropgaven... De loonadministratie is een complex en tijdrovend karwei. Als salarisadministratiekantoor nemen wij u alle zorgen uit handen. Van de periodieke salarisverwerking en de loonstrook tot en met de digitale aangifte van de loonheffingen. En van de invoer van nieuwe medewerkers tot de communicatie met bedrijfsverenigingen, pensioenfondsen en belastingdienst. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor specifiek loonadvies. Zo houdt u meer tijd over om te ondernemen en houdt u grip op de salariskosten.

Salarisadministratie online bijhouden

Wilt u zelf uw salarisadministratie online bijhouden? Dat kan via onze diensten op het gebied van online boekhouden. Daarmee heeft u overal 24 uur per dag toegang tot uw loonadministratie en altijd een helder overzicht van uw werkgeverslasten. Geen zorgen over onderhoud van het systeem of updates naar aanleiding van bijvoorbeeld wetgeving. Dat doen wij voor u. Uw salarisgegevens zijn bovendien veilig opgeslagen, u hoeft dus zelf geen back-ups meer te maken. De salarisspecialisten van Scheers Groep kijken eenvoudig met u mee, zonder dat u langs hoeft te komen met uw administratie. Zo voert u zelf uw salarisadministratie online, maar wel met de kennis en middelen van onze experts. Uiteraard zijn onze salarisadministrateurs altijd beschikbaar om u te ondersteunen of antwoord te geven op vragen.

Onze salarisadministrateurs

Onze salarisspecialisten voeren uw loonadministratie op basis van jarenlange ervaring en talloze best practices. Ze zijn bovendien deskundig op fiscaal, sociaal en arbeidsrechtelijk gebied en houden hun kennis voortdurend op peil, bijvoorbeeld bij wijzigingen in arbeidsrecht en cao's. Zo beschikken we altijd over de meest actuele kennis om uw loonadministratie efficiënt en correct te laten verlopen, of om u deskundig te ondersteunen bij uw online salarisadministratie.

Neem contact op met onze adviseur

Scheers 01092017 8034

Dorine Moenen