Ga naar hoofdinhoud
Online boekhouden
Online boekhouden

Wilt u uw boekhouding zelf online bijhouden, zonder te investeren in kostbare boekhoudsoftware? Met Visma E-Accounting en Exact Online geeft Scheers Groep u online de beschikking over een volledig en uiterst geavanceerd boekhoudpakket.

Voer uw boekhouding online: gemakkelijk en overzichtelijk

Wij zorgen voor een beveiligde en betrouwbare opslag van uw gegevens, u hoeft dus zelf geen back-ups meer te maken. Als u wil, kijken de accountants van Scheers Groep eenvoudig met u mee, zonder dat u langs hoeft te komen met uw boekhouding. Zo voert u zelf uw boekhouding online, maar wel met de kennis en middelen van onze experts.

Online boekhouden scheelt tijd en kosten

Online boekhouden met professionele boekhoudsoftware maakt uw bedrijfsvoering een stuk overzichtelijker en minder tijdrovend. Zo is het met deze gebruiksvriendelijke, cloud-gebaseerde boekhoudsystemen eenvoudig om administratieve taken te automatiseren. Door bijvoorbeeld automatisch gegevens uit te wisselen met uw bank of tankpas en professionele facturen te versturen. Een ander groot voordeel van online boekhouden is dat u overal eenvoudig via internet kunt samenwerken met uw accountant zonder dat we fysiek in hetzelfde kantoor hoeven te zijn. Online boekhouden scheelt u én ons dus een hoop tijd en daarmee kosten! Bovendien kunnen we u zo nog doelgerichter van dienst zijn en u helpen om op basis van de actuele gegevens optimale beslissingen te maken.

Uw boekhouding online voor real-time inzicht in uw cijfers

Ondernemen in de dynamische wereld van vandaag betekent snel schakelen, en snel inspelen op nieuwe situaties. Als u uw boekhouding online bijhoudt, heeft u 24 uur per dag real-time inzicht in uw bedrijfsgegevens, waar u ook bent. Op de zaak, thuis of bij uw accountant. Door koppeling met uw CRM heeft u bovendien alle gegevens per klant bij elkaar in één geïntegreerd systeem. Met altijd een compleet overzicht van financiële data direct ter beschikking, kunt u doelgericht sturen op resultaat.