Ga naar hoofdinhoud
Subsidies
Subsidies

Scheers Groep kent de weg in subsidieland en weet voor welke subsidies uw bedrijf in aanmerking kan komen.

Subsidieadvies voor optimaal rendement

Doe een beroep op onze subsidieadviseurs voor deskundig subsidieadvies en u weet zeker dat u geen extra geldstroom misloopt. Bij het uitvoeren van complexe subsidieaanvragen, werken we regelmatig samen met een aantal gerenommeerde subsidieadviesbureaus.

Gedegen onderbouwing van de subsidieaanvraag

Ondernemers hebben in Nederland nogal wat subsidieregelingen tot hun beschikking. Denk aan investeringssubsidies (MIA, EIA, IRE, MEI), innovatiesubsidies (WBSO, RDA, Innovatiebox), netwerksubsidies en personeelssubsidies. Om effectief gebruik te kunnen maken van de subsidiemogelijkheden dient er op de eerste plaats een gedegen onderbouwing van de aanvraag te worden opgesteld. Hiervoor is het noodzakelijk dat u op de hoogte bent van de meest recente regelgeving op het gebied van subsidies. Wanneer een subsidie eenmaal is toegekend, wordt door de subsidieverstrekker vaak een breed pakket van administratieve verplichtingen opgelegd en wordt soms uitgebreide verantwoording verwacht. De subsidieadviseurs van Scheers Groep nemen u dit specialistische werk desgewenst graag uit handen.

Goede planning van belang

In veel gevallen kunt u behalve bij de nationale of Europese overheid ook bij lokale of regionale overheden terecht voor subsidieaanvragen. Bijvoorbeeld als het gaat om subsidies met betrekking tot de stimulering van arbeidsparticipatie, projecten tot bevordering van biodiversiteit of milieu- en energiesubsidies. De subsidieadviseurs van Scheers Groep weten de weg naar alle subsidieverstrekkers.

Win tijdig subsidieadvies in

De subsidieaanvraag voor een project dient meestal te worden ingediend voorafgaand aan de aanvang ervan. Wanneer een project eenmaal loopt, kan vaak geen gebruik meer worden gemaakt van een subsidieregeling. Het is dus zaak u vroegtijdig te laten adviseren en te laten onderzoeken welke subsidiemogelijkheden voor u relevant zijn. Bovendien kan de toewijzing van staatssteun van cruciaal belang zijn voor uw ondernemersplan en in gesprekken met de bank.

Doe de subsidie-scan

Snel weten voor welke subsidies uw bedrijf in aanmerking komt? Scheers Groep heeft een unieke subsidie-scan-tool. Daarmee krijgt u na het beantwoorden van enkele vragen een overzicht van de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf.

Vraag het onze subsidieadviseurs

Wilt u meer weten of bent u op zoek naar een deskundig subsidieadvies voor uw onderneming? Neem dan contact op met Scheers Groep voor een afspraak met een van onze subsidieadviseurs.