Ga naar hoofdinhoud
Controle jaarrekening
Controle jaarrekening

Op uw verzoek kunnen wij een reeds samengestelde jaarrekening beoordelen of controleren.

Beoordelen en controleren van uw jaarrekening

Indien u zelf de jaarcijfers samenstelt maar nog verantwoording (aan derden) moet afleggen, kunnen wij ook een beoordeling/vrijwillige controle van uw jaarrekening uitvoeren. Vanzelfsprekend gebeurt dat in overeenstemming met Nederlands recht.

Wij begrijpen dat inzicht in uw financiële situatie van waarde is voor uw bedrijfsgroei en besluitvorming. Daarom bieden wij diensten op het gebied van beoordelingsopdrachten en vrijwillige controleopdrachten.

Beoordelingsopdrachten:

Onze beoordelingsopdrachten bieden u een gedegen evaluatie van uw financiële overzichten. Of het nu gaat om interne rapportages of verantwoording aan derden, wij zorgen voor een objectieve en professionele beoordeling. Het beoordelen van financiële overzichten is een opdracht met een beperkte mate van zekerheid.

Vrijwillige controleopdrachten:

Voor situaties waarin u vertrouwen en zekerheid wilt opbouwen, voeren wij vrijwillige controleopdrachten uit. Of het nu gaat om het aantonen van 'in control' te zijn, het voldoen aan eisen van stakeholders, of het voorbereiden op strategische stappen zoals het aanvragen van financiering of de verkoop van uw bedrijf. De vrijwillige controle van een jaarrekening is een opdracht met een redelijke mate van zekerheid.

Gwenny Scheers 0187

Contact

Ik help u graag verder bij de controle van de jaarrekening.

Email