Ga naar hoofdinhoud
Salarisadministrateur
Salarisadministrateur

Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Wij zijn supporters van ambitie die zich als actieve ondernemers makkelijk verplaatsen in onze cliënten. Cliënten voor wie wij verwachtingen overtreffen door ons denken en ons doen. Wij prikkelen en stimuleren ondernemers met ambitie. Jij ook?

Ter versterking van ons team zijn we voor ons kantoor in Roermond per direct op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Salarisadministrateur.

Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week.

Jouw taken

Je belangrijkste taken zijn:

 • Verwerken van salarisadministraties van onze relaties
 • Signaleren van mogelijke vraagstukken bij relaties
 • Onderhouden van contacten met relaties en externe instanties
 • Zorgdragen voor een correcte digitale dossiervoering
 • Beantwoorden van 1e lijn HRM vraagstukken van relaties
 • Relaties wegwijs maken in ons salarispakket, Loket.nl


Dit ben jij

Een communicatief sterke salarisadministrateur die naast verantwoordelijkheidsgevoel ook een flinke dosis enthousiasme heeft. Een collegiale teamspeler die supporter is van onze cliënten. Als zelfstandige en klantgerichte collega heb je een professionele instelling.

Vijf redenen waarom jij verder helemaal in deze functie past:

 • Ben je werkzaam als salarisadministrateur dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij werken met vele cao’s, ook als je werkzaam bent op een salarisadministratie gespecialiseerd in de bouw, zorg of detachering, zou je een welkome uitbreiding zijn van ons team.
 • Op het gebied van automatisering ben je goed onderlegd, met name het pakket Excel beheers je bovengemiddeld.
  Ook andere automatiseringspakketten heb je snel onder de knie.
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in het werkgebied en daardoor een MBO-4+ / HBO denkniveau.
 • Kennis van en ervaring met het pakket Loket.nl is een pré.
 • Supporter van ambitie, bereidheid tot het doen van een stapje extra.

Dit zijn wij

We zijn een familiebedrijf opgericht in 1978 en we groeien in snel tempo. Onze drie vestigingen in Roermond, Hoensbroek en Maastricht bieden samen een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten. Bij Scheers Groep voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid: daar draait onze relatie met onze cliënten om.


Dit krijg jij

Werken bij Scheers Groep is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Met tachtig collega’s verspreid over heel Limburg is er altijd iemand met wie je kunt sparren. Naast een flexibele pensioenregeling hebben wij jou ook een studiekostenregeling. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Neem contact op met Liz Van der Linden, onze recruiter, via 06 39292918. Ze staat je graag te woord.


Solliciteer meteen

Klik hier om direct naar het sollicitatieformulier te gaan of gebruik de sollicitatiebutton hier beneden en mail je motivatie t.a.v. Liz Van der Linden. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?

Liz Van der Linden

Solliciteer meteen

mr. Liz Van der Linden
Bedrijfsrecruiter

+31 639292918

klik hier om te solliciteren