Ga naar hoofdinhoud
Relatiebeheerder
Relatiebeheerder

Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Wij zijn supporters van ambitie die zich als actieve ondernemers makkelijk verplaatsen in onze cliënten. Cliënten voor wie wij verwachtingen overtreffen door ons denken en ons doen. Wij prikkelen en stimuleren ondernemers met ambitie. Jij ook?

Ter versterking van ons team zijn we voor onze vestiging in Maastricht op zoek naar een nieuwe collega in de functie van ervaren Relatiebeheerder.

Jouw taken

In deze functie ben jij de verbinder en coach voor je MKB klanten en sta jij hen bij. Samen zorgen jullie voor een optimaal renderend bedrijf. Jij bent met de kantoormanager van Maastricht eindverantwoordelijk voor de klantenportefeuille. Bij alle dagelijkse processen en klantcontacten en ook bij de acquisitie ben jij in de lead.

Jij kunt het verschil maken door de tijd te nemen om de jaarrekening met je cliënt te bespreken en door stil te staan bij verleden, heden en toekomst. Door je handen uit de mouwen te steken met je belangrijkste taken:

  • Samenstellen van complexe jaarrekeningen en financiële rapportages.
  • Analyseren en bespreken van (tussentijdse) cijfers met jouw relaties.
  • Proactief schakelen met cliënten en adviesonderwerpen op maat geven.
  • Kantoorprocessen efficiënt laten verlopen.
  • Actief deelnemen aan relevante netwerken.

Dit ben jij

Een communicatief sterke Relatiebeheerder die naast vaktechnische kennis ook een flinke dosis enthousiasme heeft: dat is wat we zoeken. Een collegiale teamspeler die supporter is van onze cliënten. Als zelfstandige en klantgerichte collega heb je een professionele instelling.

Vier redenen waarom jij verder helemaal in deze functie past:

  • Je toont initiatief en bent gedreven, accuraat en ambitieus;
  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Accountancy, of gelijkwaardig;
  • Je hebt (bij voorkeur) wat jaren relevante werkervaring binnen de accountancy (MKB);
  • Je hebt ervaring met branche-specifieke software.

Dit zijn wij

We zijn een familiebedrijf uit 1978 en we groeien in snel tempo. Onze drie vestigingen in Roermond, Hoensbroek en Maastricht bieden samen een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten. Bij Scheers Groep voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid: daar draait onze relatie met onze cliënten om.

Dit krijg jij

Werken bij Scheers Groep is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Met zeventig collega’s verspreid over heel Limburg is er altijd iemand met wie je kunt sparren. Naast een flexibele pensioenregeling bieden wij jou ook een studiekostenregeling. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Neem contact op met Liz Van der Linden, onze recruiter, via 06 39292918. Ze staat je graag te woord.

Solliciteer meteen

Klik hier om direct naar het sollicitatieformulier te gaan of gebruik de sollicitatiebutton hier beneden en mail je motivatie t.a.v. Liz Van der Linden. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?

Liz Van der Linden

Solliciteer meteen

mr. Liz Van der Linden
Bedrijfsrecruiter

+31 (0)639292918

klik hier om te solliciteren