Ga naar hoofdinhoud
Administrateur
Administrateur

Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Wij zijn supporters van ambitie die zich als actieve ondernemers makkelijk verplaatsen in onze cliënten. Cliënten voor wie wij verwachtingen overtreffen door ons denken en ons doen. Wij prikkelen en stimuleren ondernemers met ambitie. Jij ook?

Ter versterking van ons team zijn we voor onze kantoren in Hoensbroek en Maastricht op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van Administrateur.


Jouw taken

Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Jij verleent administratieve diensten zoals het digitaal verwerken van financiële administraties;
  • Jij verzorgt de aangiftes omzetbelasting;
  • Jij verricht voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening;
  • Jij lost als supporter op een professionele manier de vragen op van onze relaties.

Dit ben jij

Een communicatief sterke Administrateur die naast vaktechnische kennis ook een flinke dosis enthousiasme heeft: dat is wat we zoeken. Een collegiale teamspeler die supporter is van onze cliënten. Als zelfstandige en klantgerichte collega heb je een professionele instelling.

Vier redenen waarom jij verder helemaal in deze functie past:

  • Je toont initiatief en bent gedreven, accuraat en ambitieus;
  • Je hebt affiniteit met digitale processen zodat je op een efficiënte wijze administraties kunt verwerken en inrichten;
  • Je werkt graag met cijfers en ziet het als een uitdaging om de administraties van onze klanten op een correcte wijze te voeren ;
  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding in een financieel/administratieve richting.

Dit zijn wij

We zijn een familiebedrijf uit 1978 en we groeien in snel tempo. Onze drie vestigingen in Roermond, Hoensbroek en Maastricht bieden samen een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten. Bij Scheers Groep voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid: daar draait onze relatie met onze cliënten om.

Dit krijg jij

Werken bij Scheers Groep is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Met tachtig collega’s verspreid over heel Limburg is er altijd iemand met wie je kunt sparren. Naast een flexibele pensioenregeling bieden wij jou ook een studiekostenregeling. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Neem contact op met Liz Van der Linden, onze recruiter, via 06 39292918. Ze staat je graag te woord.

Solliciteer meteen

Klik hier om direct naar het sollicitatieformulier te gaan of gebruik de sollicitatiebutton hier beneden en mail je motivatie t.a.v. Liz Van der Linden. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?