Ga naar hoofdinhoud
Accountant AA - Relatiebeheerder
Accountant AA - Relatiebeheerder

Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Cliënten voor wie wij altijd net een stap extra zetten.

De functie

Voor onze vestiging in Herten zijn wij op zoek naar een ervaren Accountant AA die de rol van Relatiebeheerder succesvol gaat oppakken.

In deze functie ben jij de verbinder en coach voor je MKB klanten en sta jij hen bij. Samen zorgen jullie voor een optimaal renderend bedrijf. Bij alle dagelijkse processen en klantcontacten en ook bij de acquisitie ben jij in de lead. Het ervaren team is open, informeel en weerspiegelt ons DNA.

Een verdere greep uit de werkzaamheden zijn:

  • Samenstellen, reviewen en tekenbevoegd voor jaarrekeningen en financiële rapportages;
  • Analyseren en bespreken van (tussentijdse) cijfers met jouw relaties;
  • Proactief schakelen met cliënten en adviesonderwerpen op maat geven;
  • Actief deelnemen aan relevante netwerken.

Wie ben jij

Jij stimuleert en verrast ondernemers met ambitie. Jij overtreft de verwachtingen van onze cliënten mede door jouw voelsprieten en ruime kennis van het vak. Jij hebt ruime ervaring in het adviseren van een veelzijdigheid aan MKB cliënten en de diversiteit hierin past goed bij jou.
Verder heb jij uiteraard een hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in accountancy, bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie of een fiscale opleiding. Bovendien heb jij kennis van fiscale wetgeving (omzetbelasting, IB en Vpb). Jij bent een sterk analyticus en kunt snel schakelen in complexe situaties waarbij jij altijd het overzicht behoudt.

Als persoon sta jij stevig in je schoenen en ben je de sparringpartner voor de collega's in jouw team. Jij communiceert helder en met impact, bent integer, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar jouw team, collega’s en cliënten. Jij bent ambitieus in het werk dat jij doet en bent ambitieus naar de toekomst toe. Jij bent er klaar voor om een langdurige relatie met ons aan te gaan.

Wie zijn wij

Wij zijn een familiebedrijf pur sang en al sinds de jaren 70 actief. Wij hebben 80 medewerkers verdeeld over meerdere vestigingen in Limburg.
Samen bieden wij een compleet pakket juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten aan.
Echte en persoonlijke betrokkenheid, daar draait het om in het contact met onze cliënten.
Wij hebben de kennis en ervaring van een grote organisatie, maar dan met de proactieve houding van een mede-ondernemer.

Ons aanbod

Werken bij ons is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Jij gaat zelf je koers bepalen.

Meer weten?

Neem contact op met Liz Van der Linden, onze recruiter, via 06 39292918. Ze staat je graag te woord.

Solliciteer meteen

Klik hier om direct naar het sollicitatieformulier te gaan of gebruik de sollicitatiebutton hier beneden en mail je motivatie t.a.v. Liz Van der Linden. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?